zondag 19 februari 2017

Omelet (India)

OMELET

2 eiwitten en 2 dooiers
1 fijngesnipperd uitje
1 verse tomaat in plakjes
1 fijngehakte groene peper
1 takje fijngehakte koriander
1 theelepel water
zout naar smaak
1 eetlepel olie


Klop het eiwit stijf. Voeg de dooier toe en klop goed op. Roer ui, tomaat, chili, pepertje, koriander en water erdoor. Vet uw koekenpan goed in met olie. Verhitten en het eimengsel hierin bakken. Zout toevoegen naar smaak. Afdekken en 2 - 3 minuten laten bakken tot de omelet de pan uitrijst.
Omelet voorzichtig losscheppen en omdraaien. Afdekken en nog 2 - 3 minuten bakken.
Dien heet op met chutney of tomatenketchup, roti’s of pannenkoekjes.

1 persoon

voor- / bereidingstijd : 5 / 5 minuten

gebied : India
gerechtsoort : voorgerecht

bron : Indiaas koken / Lalita Ahmed

Geen opmerkingen: