OMELET
2 eiwitten en 2 dooiers
1 fijngesnipperd uitje
1 verse tomaat in plakjes
1 fijngehakte groene peper
1 takje fijngehakte koriander
1 theelepel water
zout naar smaak
1 eetlepel olie
Klop het eiwit stijf. Voeg de dooier toe en klop goed op. Roer ui, tomaat, chili, pepertje, koriander en water erdoor. Vet uw koekenpan goed in met olie. Verhitten en het eimengsel hierin bakken. Zout toevoegen naar smaak. Afdekken en 2 - 3 minuten laten bakken tot de omelet de pan uitrijst.
Omelet voorzichtig losscheppen en omdraaien. Afdekken en nog 2 - 3 minuten bakken.
Dien heet op met chutney of tomatenketchup, roti’s of pannenkoekjes.
1 persoon
voor- / bereidingstijd : 5 / 5 minuten
gebied : India
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Indiaas koken / Lalita Ahmed
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten