zondag 19 februari 2017

Champignon Aloo Bhaji (India)

CHAMPIGNON ALOO BHAJI (AARDAPPEL EN CHAMPIGNON BHAJI)

50 gram geklaarde boter of 3 eetlepels olie
1 fijngesnipperde ui
450 gram aardappelen in dobbelsteentjes
2,5 theelepels zout
2 eetlepels garam masala
1 bakje champignons in plakjes
citroensap


Fruit de ui 2 - 3 minuten gaar in hete olie of boter. Voeg de aardappelen toe en bak 5 - 6 minuten. Strooi zout en garam masala, roer goed en dek af. Maak de aardappelen gaar in 4 - 5 minuten. Voeg champignons toe, roer goed door, dek goed af en bak 2 - 3 minuten door. Besprenkel met citroensap naar smaak. Van het vuur nemen en opdienen.

4 personen

voor- / bereidingstijd : 5 - 6 / 10 - 12 minuten

land : India
gerechtsoort : bijgerecht

bron : Indiaas koken / Lalita Ahmed

Geen opmerkingen: