KHAGEEA (GEKRUID ROEREI)
1 fijngesnipperde ui
2 eetlepels olie
½ theelepel chilipoeder
¼ theelepel tarmeriekpoeder (kurkuma)
1 groene peper, fijngehakt
2 takjes verse fijngehakte korianderblaadjes
2 verse fijngesneden tomaten
zout naar smaak
1 eetlepel water
4 goed geklopte eieren
Fruit de ui 2 minuten in olie. Voeg specerijen, groene peper en koriander toe, sauteer 1 minuut. Voeg de tomaten toe, het zout en het water. Daarna de opgeklopte eieren. Afdekken en op laag pitje 6 - 7 minuten koken. Ei op zacht pitje doorroeren. Het moet er echt als roereieren uitzien.
Opdienen met pannenkoekjes op elk tijdstip van de dag, dus ook als ontbijt.
4 personen
voor- / bereidingstijd : 6 / 10 minuten
gebied : India
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Indiaas koken / Lalita Ahmed
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten