BAIGAN DAHIVALEY (PLAKKEN AUBERGINE IN YOGHURT)
1 theelepel chilipoeder
¼ theelepel tarmeriek
1 grote aubergine in schijven van ½ centimeter
frituurolie
2,5 deciliter yoghurt
1 theelepel garam masala
¼ theelepel zout
1 fijngehakte groene peper
1 takje vers fijngehakt korianderblad
Wrijf chili en tarmeriek in de aubergine en frituur die 2 minuten. Laat uitlekken op keukenpapier. Klop de yoghurt met garam masala, zout, peper en koriander en meng goed. Leg de aubergine op een platte schaal en giet de yoghurt erover. Geef als bijgerecht.
4 personen
voor- / bereidingstijd : 10 / 10 - 15 minuten
land : India
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Indiaas koken / Lalita Ahmed
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten