ABRIKOZENCHUTNEY
Een bijzonder lekkere chutney bij rijst-, aardappel- en bonengerechten. Bewaar de restanten van deze chutney in de koelkast, dan blijft hij circa 10 - 12 dagen goed.
150 gram verse abrikozen (ontpit)
50 gram rozijnen
3 eetlepels gembersap
4 eetlepels citroensap
1 theelepel zout
snufje kaneel
1 theelepel cayennepeper
Maak in de mixer een puree van de ontpitte verse abrikozen en de rozijnen (van steeltjes enzovoorts ontdaan).
Vermeng gember- en citroensap, zout, kaneel en cayennepeper goed met elkaar en mix dat door de puree.
4 personen
land : India
gerechtsoort : bijgerecht
bron : De Oosterse keuken van Moeder Aarde : Vegetarische recepten uit de Aziatische keuken / Kwee Siok Lan
zondag 19 februari 2017
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten