vrijdag 19 december 2008

Crudités met zeezout-toast

CRUDITÉS MET ZEEZOUT-TOAST

ciabatta
zeezout vlokken (Jozo flakes)
diverse rauwkost / crudités

Maak een schaal op met verschillende soorten rauwkost (crudités):
- Blokjes rode biet vermengd met yoghurt en bieslook
- Reepjes wortel met sinaasappelsap en verse munt
- Reepjes koolrabi met radicchio, walnoot en vinaigrette
- Tabouleh met peterselie, ui, tomaat, knoflook, citroen en olijfolie
- (Geblancheerde) champignons
- Komkommer met mosterddressing
- Reepjes witte kool met rozijnen en vinaigrette
- Salade van kaas en worst
- Diverse soorten sla
Snijd een ciabatta brood in plakjes. Bestrijk ze met een mengsel van olijfolie en knoflook en rooster ze ca 3 min in de oven (220°C, hete lucht 200°C). Wrijf zeezoutvlokken (Jozo Flakes) tussen duim en wijsvinger fijn boven de toast en serveer bij de crudités.

4 personen

gerechtsoort : voorgerecht

bron : Carla [Essie’s receptenhoek]

Geen opmerkingen: