OOSTERSE GEMBERRUB VOOR VLEES
4 eetlepels neutrale olie
3 tenen knoflook, fijngehakt
1 volle eetlepel verse gember, geraspt
1 rode peper zonder zaadjes, fijngehakt
1 volle eetlepel kerriepoeder (madras)
1 eetlepel limoensap
15 gram verse koriander, grofgehakt
Verwarm 2 eetlepels olie in een steelpan en fruit de knoflook met gember en rode peper tot het lekker gaat ruiken. Voeg de kerriepoeder toe en fruit nog 1 minuut. Doe dit mengsel in de keukenmachine. Voeg limoensap, koriander en de rest van de olie toe. Meng alles tot een fijne rub.
4 personen
voedingswaarde : 150 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gebied : Verre Oosten
gerechtsoort : specerijenmengsel
bron : Dirk juni 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten