zondag 23 juni 2024

Venkelsalade met nectarine

VENKELSALADE MET NECTARINE

1 venkel (300 gram)
1 prei (200 gram)
50 gram taugé
1 nectarine


Venkel wassen. Stronk en steeltjes verwijderen. In dunne reepjes snijden. Van prei lelijk blad en worteltjes verwijderen. In dunne ringen snijden. In zeef wassen. In vergiet taugé wassen en laten uitlekken. Nectarine wassen, halveren en pit verwijderen. In blokjes snijden. In kom doen: venkel, prei, taugé en nectarine. Door elkaar scheppen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Door salade sausje naar keuze scheppen. Over 2 schaaltjes verdelen.
Lekker bij gestoofde vis.

2 personen

voedingswaarde : 90 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 1 minuten

gerechtsoort : salade

bron : Tip juni 1989

Geen opmerkingen: