zaterdag 21 maart 2020

Pasta zalm-spinazie

PASTA ZALM-SPINAZIE

300 gram farfalle
4 eieren
1 courgette, in schuine plakken
2 eetlepels olijfolie
½ bakje Boursin Cuisine light (à 250 milliliter)
1 zak spinazie (300 gram)
1 bakje gerookte zalmblokjes (150 gram)


Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de eieren in 8 minuten hard. Laat schrikken, pel en snijd in partjes.
Bestrijk de courgette met de olie. Verhit een grillpan en gril de courgette 4 minuten. Keer halverwege. Neem uit de pan.
Giet de pasta af en doe terug in de pan. Schep de Boursin Cuisine light erdoor en zet de pan op laag vuur. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en laat al omscheppend slinken. Schep de zalmblokjes erdoor.
Schep de pasta in 4 diepe borden en verdeel het ei en de courgette erover.

4 personen

voedingswaarde : 560 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten

gerechtsoort : visgerecht

bron : Allerhande februari 2012

Geen opmerkingen: