donderdag 4 mei 2017

Tortilla gevuld met kip en tomaat

TORTILLA GEVULD MET KIP EN TOMAAT

1 schaaltje cherrytomaten à 250 gram
1 eetlepel olijfolie traditioneel
300 gram kipfilet, in piepkleine stukjes
kerriepoeder, peper, zout
3 eetlepels sour cream
2 zakken ijsbergslamix met tuinkruiden à 200 gram
1 potje dressing knoflook-bieslook à 90 gram
1 zak Flour Tortillas à 8 stuks


Snijd de tomaatjes in plakjes.
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip al omscheppend bruin en gaar.
Voeg kerriepoeder, peper en zout naar smaak toe en bak nog 2 minuten Schep er van het vuur af de sour cream door. Schep de slamix met de dressing door elkaar.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel er de kip en de tomaat over.
Rol de tortilla’s op en snijd ze schuin middendoor. Serveer ze met de salade.

4 personen

voedingswaarde : 460 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten

gerechtsoort : gevogeltegerecht

bron : De week van C1000 nr. 27 (2 - 8 juli 2007)
Een reactie plaatsen