woensdag 30 september 2020

Vegetarische schnitzel met bosui en danablue

VEGETARISCHE SCHNITZEL MET BOSUI EN DANABLUE

1 kleine perzik
25 gram boter of margarine
2 vegetarische schnitzels
¼ rode paprika
1 bosuitje
50 gram Danablue kaas


Perzik schillen en langs pit in plakjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Schnitzels 3 minuten op half hoog vuur aan één kant bruin bakken. Intussen paprika schoonmaken, wassen en in kleine stukjes snijden. Bosuitje schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Kaas boven kommetje fijn verkruimelen. Paprika en ¾ deel van bosui erdoor scheppen. Schnitzels keren en kaasmengsel over gebakken kant uitstrijken. Perzikplakjes erop leggen. Met deksel op pan schnitzels in nog 3 minuten bruin en gaar bakken en kaas laten smelten. Schnitzels uit pan bestrooien met rest van bosui.
Serveren met gebakken krieltjes en sperziebonen.

2 personen

voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : vegetarisch gerecht

bron : Allerhande september 1992

Geen opmerkingen: