woensdag 30 september 2020

Komkommersalade met camembert

KOMKOMMERSALADE MET CAMEMBERT

1 komkommer
½ literblik doperwten
1 ui
200 gram Camembert
4 eetlepels (olijf)olie
2 eetlepels citroensap
zout
peper
1 theelepel (kruiden)mosterd
1 theelepel slakruiden
1 theelepel suiker


Komkommer wassen en in plakjes snijden. In zeef doperwten laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Camembert in stukjes snijden. In kom sausje roeren van: olie, citroensap, zout, peper, mosterd, sla, kruiden en suiker. Erdoor scheppen: komkommer, ui en camembert. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Salade nogmaals omscheppen.

4 personen

voedingswaarde : 340 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 2 minuten

gerechtsoort : groentegerecht

bron : Tip september 1979

Geen opmerkingen: