woensdag 14 augustus 2019

Tahoe met kerriesaus

TAHOE MET KERRIESAUS

1 ui
1 bouillontablet
1 blok tahoe (300 gram)
1 eetlepel margarine
1 eetlepel kerriepoeder
1 teentje knoflook
2 eetlepels bloem
1 eetlepel koffieroom


Ui pellen en snipperen. In maatbeker met ¼ liter heet water bouillontablet oplossen. Tahoe in blokjes snijden. In braadpan margarine verhitten. Ui met kerrie 3 minuten fruiten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Bloem erdoor roeren. Al roerende bouillon toevoegen. Blijven roeren tot gebonden saus. Koffieroom en tahoe erdoor scheppen. 5 Minuten meewarmen.
Groentetip: aardappel gevuld met groenten.

4 personen

voedingswaarde : 415 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : vegetarisch gerecht

bron : Tip augustus 1980

Geen opmerkingen: