woensdag 14 augustus 2019

Tahoe met groentenmix

TAHOE MET GROENTENMIX

450 gram tahoe (1 ½ blok)
1 eetlepel ketjap
zout
peper
tabasco
vloeibaar aroma
1 pak groentenmix Poesta (diepvries) à 300 gram
1 ui
200 gram champignons
3 eetlepels olie
2 takjes peterselie


Tahoe in blokjes van 1 centimeter snijden. In diep bord sausje roeren van: ketjap, zout, peper, enkele druppels tabasco en aroma. Hierdoor tahoe wentelen en 10 minuten laten intrekken. In pan met weinig water en zout groentenmix in 8 minuten gaarkoken. Ui pellen en snipperen. Champignons wassen en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten. Tahoe lichtbruin bakken. Ui meefruiten. Champignons toevoegen. Meebakken tot vocht is verdampt. Groente erdoor scheppen. Peterselie erboven fijnknippen.

4 personen

voedingswaarde : 210 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gerechtsoort : veganistisch gerecht

bron : Tip augustus 1979

Geen opmerkingen: