ARROZO COM COGUMOLES (RIJST MET CHAMPIGNONS)
250 gram champignons
olijfolie
1 grote ui
1 knoflookteentje
200 gram rijst
tomatenpuree
peterselie
Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes en fruit deze even in vier eetlepels olijfolie. Schep dan de champignonplakjes uit de pan en doe de gesnipperde ui en knoflook ervoor in de plaats. Fruit deze even en voeg, als ze lichtbruin zijn, de rijst eraan toe en laat deze even meebakken. Giet er een halve liter water bij, vijf eetlepels tomatenpuree en enkele eetlepels fijngeknipte peterselie. Voeg, zodra dit geheel kookt, de champignons toe en laat het gerecht op een zacht vuur gaar worden.
4 personen
gebied : Spanje en Portugal
gerechtsoort : rijstgerecht
bron : Het komplete kookboek / Maria May
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten