GEPANEERD GEITENKAASJE OP WITLOF EN KOOL
4 zachte geitenkaasjes à 125 gram
1 ei, losgeklopt
100 gram amandelen, fijngemalen
8 stronkjes witlof, blaadjes losgehaald
1 Chinese kool, in repen
2 eetlepels olijfolie
1 theelepels mosterd
peper
zout
Haal de kaasjes door het losgeklopte ei en wentel ze door de gemalen amandelen. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een ruime koekenpan of wok en roerbak de blaadjes witlof en Chinese kool 5 minuten. Roer de mosterd erdoor en bestrooi met peper en een beetje zout. Verhit de resterende eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de geitenkaasjes aan beide kanten snel bruin. Verdeel de kool en de witlof over vier borden en leg er een geitenkasje op.
4 personen
voedingswaarde : 440 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 10 minuten
gerechtsoort : eigerecht
bron : Lekker gezond februari / maart 2002
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten