woensdag 9 november 2016

Paprika gevuld met shoarmavlees

PAPRIKA GEVULD MET SHOARMAVLEES

1 rode paprika
1 sjalotje
1 aardappel
100 gram shoarmavlees
2 takjes peterselie
25 gram geraspte kaas


Paprika wassen. In lengte halveren en zaadlijsten verwijderen. Sjalotje pellen en heel fijn snipperen. Aardappel schillen en in kleine blokjes snijden. In kom shoarmavlees, aardappel en sjalotje door elkaar scheppen. Peterselie erboven fijnknippen. Paprikahelften vullen met vleesmengsel en naast elkaar op een bord zetten. Eventueel rest van vulling er omheen scheppen. In magnetron gevulde paprika’s in 5 minuten op vol vermogen bijna gaar laten worden. Kaas erover strooien. In magnetron in 2 minuten op vol vermogen gaar laten worden en kaas laten smelten. Lekker met volkorenbrood.

1 persoon

voedingswaarde : 450 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : vleesgerecht

bron : Allerhande 42 (november 1988)