woensdag 27 juli 2016

Paprkasoep met kipfilet en bieslookrijst

PAPRIKASOEP MET KIPFILET EN BIESLOOKRIJST

½ komkommer
1 gerookte kipfilet (100 gram)
1 zakje kant-en-klare langkorrelrijst (250 gram)
1 zak rode paprika-mascarponesoep (400 milliliter)
½ zakje bieslook (à 25 gram)


Komkommer schillen en in lengte halveren. Met theelepel zaadjes eruit schrapen. Komkommer en kipfilet in blokjes snijden en over twee diepe borden verdelen. Rijst en soep verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Bieslook boven kom fijnknippen, warme rijst erdoor mengen.
Soep over garnituur in borden schenken en in het midden van elk bord een bergje bieslookrijst scheppen.

2 personen

voedingswaarde : 355 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : maaltijdsoep

bron : Allerhande juli 2002