donderdag 14 juli 2016

Croissant met brie en perzik

CROISSANT MET BRIE EN PERZIK

¼ krop ijsbergsla
200 gram brie
1 grote rijpe perzik
4 croissants
50 gram boter of margarine
versgemalen zwarte peper


IJsbergsla wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Sla goed laten uitlekken. Brie in dunne plakken snijden. Perzik schillen, pit verwijderen en vruchtvlees in heel dunne plakken snijden. Slareepjes goed droogdeppen. Croissants in de lengte halveren en besmeren met boter. Op onder helften slareepjes, brie en plakjes perzik rangschikken. Peper erboven malen. Bovenste helften op onderste zetten. Direct opdienen.
Serveren met een glas koude, mousserende witte wijn en salade van ijsbergsla.

4 personen

voedingswaarde : 395 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Allerhande juli 1990

Geen opmerkingen: