CROISSANT MET BRIE EN PERZIK
¼ krop ijsbergsla
200 gram brie
1 grote rijpe perzik
4 croissants
50 gram boter of margarine
versgemalen zwarte peper
IJsbergsla wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Sla goed laten uitlekken. Brie in dunne plakken snijden. Perzik schillen, pit verwijderen en vruchtvlees in heel dunne plakken snijden. Slareepjes goed droogdeppen. Croissants in de lengte halveren en besmeren met boter. Op onder helften slareepjes, brie en plakjes perzik rangschikken. Peper erboven malen. Bovenste helften op onderste zetten. Direct opdienen.
Serveren met een glas koude, mousserende witte wijn en salade van ijsbergsla.
4 personen
voedingswaarde : 395 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Allerhande juli 1990
donderdag 14 juli 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten