donderdag 14 juli 2016

Vleestomaat gevuld met kaassalade

VLEESTOMAAT GEVULD MET KAASSALADE

2 grote vleestomaten
zout
peper
200 gram Chinese kool
1 nectarine
1 eetlepel zoetzure paprikasalade
150 gram 20+ kaas (plakjes)
1 eetlepel kerriesaus
2 eetlepels yoghurt
6 plakjes bruin stokbrood


Tomaten wassen. Van bolle kant kapje afsnijden. Tomaten uithollen. Binnenkant bestrooien met zout en peper. Omgekeerd op bord zetten. Chinese kool wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Nectarine wassen en in blokjes snijden. Paprikasalade-reepjes in kleine stukjes snijden. Kaas in stukjes snijden. In kom kerriesaus en yoghurt door elkaar scheppen. Chinese kool, nectarine, paprika en kaas erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten op twee borden zetten. Kaassalade erin en ernaast scheppen. Kapjes weer op tomaat zetten. Plakjes stokbrood ernaast leggen.

2 personen

voedingswaarde : 360 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten

gerechtsoort : vegetarische gerecht

bron : Allerhande juli 1990