PESCHE E LAMPONI CON PROSECCO (PERZIKEN EN FRAMBOZEN IN MOUSSERENDE WIJN)
4 geheel rijpe perziken
4 eetlepels fijne kristalsuiker
4 eetlepels framboise (frambozenlikeur)
100 gram verse frambozen, plus wat extra om te garneren
7½ deciliter gekoelde prosecco
Schil de perziken, snijd ze in plakjes en doe die in een kom. Meng er de suiker, likeur en frambozen door. Dek de kom af en zet minstens 1 uur in de koelkast.
Schep de gemarineerde perziken in 4 glazen coupes. Schenk er aan tafel prosecco over, voeg wat extra frambozen toe en dien op met lepels met lange steel.
4 personen
gebied : Italië
gerechtsoort : nagerecht
bron : Dolcissimo : Heerlijke zoetigheden uit Italië / Maxine Clark
zondag 28 augustus 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten