RETTICH, PREI EN WORTELSALADE
1 kleine rettich
1 appel
4 geschrapte worteltjes
2 eetlepels citroensap
1 prei
zout
peper
(½ theelepel suiker)
½ theelepel fijngehakte munt
1 eetlepel fijngehakte peterselie
6 eetlepels slaolie
Schil de rettich en de appel. Rasp de rettich, de appel en de worteltjes op een grove rasp. Voeg het citroensap toe. Snijd de prei in smalle ringen. Voeg de prei, wat zout en peper, (eventueel de suiker,) de munt, de peterselie en de slaolie toe. Schep alle ingrediënten door elkaar en laat de smaken tenminste 15 minuten intrekken.
2 personen
voedingswaarde : 330 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : salade
bron : Menu 22 september 1993
woensdag 8 september 2021
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten