GEGRATINEERDE AARDAPPELPUREE MET GEITENKAAS
500 gram aardappelen
zout
20 sprietjes bieslook
100 gram zachte geitenkaas zonder korst
½ deciliter melk
1 ei
1 theelepel milde paprikapoeder
vers gemalen peper
Schil de aardappelen en was ze. Kook ze in weinig water met zout in 20 minuten gaar. Verwarm intussen de grill voor. Knip het bieslook fijn. Verkruimel de geitenkaas. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Klop met een mixer de melk en het ei erdoor. Schep de geitenkaas, het paprikapoeder en het bieslook door de puree en breng hem op smaak met peper. Schep de puree in een schaal en laat hem vlak onder de grill in 2 minuten goudbruin kleuren.
2 personen
voedingswaarde : 365 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 8 september 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten