GRILLED SPICED GRAPEFRUIT (GEGRILLEERDE GRAPEFRUIT)
2 grapefruits
4 eetlepels bruine basterdsuiker
2 eetlepels zoete sherry, vermout of rum
1 theelepel kaneel
Snijd de grapefruits doormidden, verwijder eventuele pitten. Snijd met een grapefruitmesje de segmenten van de grapefruit los. Roer de suiker, drank en kaneel goed dooreen en schenk dit over de vier grapefruithelften. Zet de grapefruithelften onder de grill tot de bovenkant enigszins bruineert. Doe de grapefruits over in een glazen schaaltje of hoog glas en serveer direct.
4 personen
gebied : Engeland, Verenigd Koninkrijk
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Een culinaire wereldreis : Ingrediënten, bereidingswijzen en menu’s uit 36 landen / Marianne Moonen & Kwee Siok Lan
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten