MET ANDIJVIE GEVULDE PANNENKOEKJES
4 kant-en-klare pannenkoeken
½ zakje hazelnoten (à 65 gram)
1 eetlepel olie
400 gram panklare andijvie
1 deciliter room culinair
150 gram geraspte belegen kaas
150 gram hamblokjes
zout
peper
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Noten hakken. Noten in droge koekenpan lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok of grote braadpan olie verhitten. Andijvie op hoog vuur in 2 minuten al omscheppend laten slinken. Room culinair erdoor roeren en 1 minuut meewarmen. Pan van vuur nemen. Van kaas 4 eetlepels bewaren, rest door andijvie scheppen. Hamblokjes en noten erdoor roeren. Andijviemengsel op smaak brengen met zout en peper.
Pannenkoeken op bakplaat uitspreiden. Op pannenkoeken elk ¼ deel van andijviemengsel scheppen en dichtklappen. Rest van kaas erover strooien. Kaas onder hete grill in 3 minuten laten smelten.
4 personen
voedingswaarde : 460 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Allerhande mei 2000
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten