GEGRILDE MINI-SANDWICHES
4 sneetjes (zonnebloempitten)brood
½ avocado
1 eetlepel citroensap
25 gram zachte roomkaas
20 gram rucola
50 gram geraspte emmenthaler
Grill voorverwarmen. Van 4 sneetjes (zonnebloempitten)brood korsten afsnijden tot vierkante sneetjes. Sneetjes diagonaal halveren. ½ Avocado in plakjes snijden en besprenkelen met 1 eetlepel citroensap. Brood besmeren met 25 gram zachte roomkaas en beleggen met 20 gram rucola en avocado. Stapeltjes maken van 2 driehoekjes brood, met 50 gram geschaafde emmenthaler bestrooien, onder hete grill leggen en kaas iets laten smelten.
8 personen
voedingswaarde : 85 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : borrelhapje
bron : Tip Culinair mei 1998, Kookcursusboekje
zondag 10 mei 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten