LUNCH MET KNOLSELDERIJ
2 volkoren boterhammen
2 theelepels magere slasaus
blaadje sla
2 eetlepels geraspte knolselderij
¼ appel
2 theelepels geweekte rozijnen
2 sneetjes vezelrijk knäckebröd
¼ banaan
½ eetlepel geraspte kokos
Twee volkoren boterhammen besmeren met magere slasaus. Op één boterham blaadje sla leggen, daarop geraspte knolselderij (vers of uit potje), ¼ gesnipperde appel en enkele rozijnen. De andere boterham met besmeerde kant hierop leggen.
Eén snee vezelrijk knäckebröd beleggen met ¼ banaan in plakjes. Afdekken met snee vezelrijk knäckebröd.
1 persoon
voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidingstijd : 5 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Allerhande mei 1985
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten