SPINAZIE MET MACARONI EN CHAMPIGNONS
2 kg spinazie
1 bakje champignons
zout
300 g macaroni
4 el koffieroom
2 el paneermeel
2 el boter of margarine
2 tl oregano
versgemalen peper
50 g geraspte oude kaas
Spinazie wassen en uitzoeken. Met aanhangend water in pan doen. Champignons wassen, grote halveren.
In pan met ruim water en zout, macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen spinazie op matig vuur ± 5 min. laten slinken. Zout toevoegen. In nog ± 5 min. zachtjes gaar koken. In vergiet goed laten uitlekken. Op plank grofhakken. Terugdoen in pan. Koffieroom en paneermeel erdoor roeren. In koekepan boeter verhitten. Champignons ± 5 min. bakken. Bestrooien met oregano en peper. Macaroni afgieten. Macaroni en champignons door spinazie scheppen. Overdoen in schaal. Kaas erover strooien. Lekker bij (vegetarisch) gehakt.
4 personen
voedingswaarde : 455 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 20 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Tip mei 1983
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten