zaterdag 22 augustus 2020

Kreeftesaus met mosselen en garnalen

KREEFTESAUS MET MOSSELEN EN GARNALEN

5 ansjovisfilets (blikje)
1 sjalotje
1 pakje kreeftensaus (Les Sauces, Knorr)
3 eetlepels tomatenketchup
1½ deciliter koffieroom
150 gram gekookte mosselen
100 gram garnalen
cayennepeper
10 sprietjes bieslook


In zeef boven kom ansjovis laten uitlekken. Sjalotje pellen en fijn snipperen. In pan 1 el ansjovisolie verhitten. Sjalot 2 minuten zachtjes bakken. Toevoegen: kreeftensaus, tomatenketchup en koffieroom. Door elkaar roeren. 3 Minuten zachtjes verwarmen. Mosselen, garnalen en ansjovis erdoor roeren. Nog 2 minuten verwarmen. Op smaak brengen met snufje cayennepeper. In schaal doen. Bieslook erboven fijn knippen. Lekker met spinaziesalade.

4 personen

voedingswaarde : 480 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : pastasaus

bron : Tip augustus 1988

Geen opmerkingen: