woensdag 6 mei 2020

Snelle groentelasagne

SNELLE GROENTELASAGNE

500 gram gegrilde groenten zoals paprika, aubergine, ui etcetera
6 vellen voorgekookte lasagne
8 tomaten in plakjes
100 gram mozzarella
100 gram jonge biologische De Groene Koe-kaas
enkele takjes verse rozemarijn
versgemalen peper
zout


Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een vierkante ovenschaal in en plaats er de helft van de gegrilde groenten in. Bedek met de helft van de lasagne, de helft van de tomaten, de rest van de gegrilde groenten en de overgebleven lasagnevellen. Bedek met plakjes mozzarella en jonge biologische De Groene Koe-kaas en vervolgens de rest van de tomaat. Strooi de rozemarijn en de peper erover en plaats 20 minuten in de oven. Lekker met rucolasla.

4 personen

bereidingstijd : 40 minuten

gerechtsoort : vegetarisch gerecht

bron : Sla etcetera mei/juni 2000

Geen opmerkingen: