SNELLE GROENTELASAGNE
500 gram gegrilde groenten zoals paprika, aubergine, ui etcetera
6 vellen voorgekookte lasagne
8 tomaten in plakjes
100 gram mozzarella
100 gram jonge biologische De Groene Koe-kaas
enkele takjes verse rozemarijn
versgemalen peper
zout
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een vierkante ovenschaal in en plaats er de helft van de gegrilde groenten in. Bedek met de helft van de lasagne, de helft van de tomaten, de rest van de gegrilde groenten en de overgebleven lasagnevellen. Bedek met plakjes mozzarella en jonge biologische De Groene Koe-kaas en vervolgens de rest van de tomaat. Strooi de rozemarijn en de peper erover en plaats 20 minuten in de oven. Lekker met rucolasla.
4 personen
bereidingstijd : 40 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Sla etcetera mei/juni 2000
woensdag 6 mei 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten