woensdag 6 mei 2020

Panpizza met brie

PANPIZZA MET BRIE

8 (volkoren) boterhammen
pesto of zwarte olijvenpasta
300 gram brie, in plakken
4 tomaten, in plakken
1 eetlepel gedroogde oregano
1 eetlepel milde olijfolie
½ rode paprika, in stukjes
½ groene paprika, in stukjes
100 gram champignons, in plakjes
200 gram kidney beans
50 gram ontpitte (knoflook-)olijven, in plakjes
zout
versgemalen peper


Rooster de boterhammen in het broodrooster. Bestrijk ze aan één zijde met pesto of olijvenpasta. Verdeel de brie en tomaten erover. Bak de boterhammen in porties in de koekenpan op laag vuur tot de brie goed gesmolten is. Bestrooi ze met de oregano. Houd de boterhammen warm in de oven op 175°C. (Je kunt ervoor kiezen om de boterhammen helemaal in de oven te verwarmen, maar dat duurt iets langer.)

4 personen

voedingswaarde : 585 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 20 minuten

gerechtsoort : vegetarisch gerecht

bron : Sla etcetera mei/juni 2020

Geen opmerkingen: