vrijdag 19 mei 2017

Lunch met witte bonen

LUNCH MET WITTE BONEN

1 volkoren boterham
2 sneetjes vezelrijk knäckebröd
1 theelepel halvanaise
2 blaadjes sla
1 kleine tomaat
2 eetlepels uitgelekte witte bonen
peper
zout
basilicum
1½ theelepel pindakaas
1 eetlepel gehakte rozijnen


De volkoren boterham dun besmeren met halvanaise, beleggen met blaadjes sla, kleine tomaat in plakjes en uitgelekte witte bonen. Wat peper, zout en gedroogde basilicum erover strooien. Afdekken met snee vezelrijk knäckebröd.
De andere snee vezelrijk knäckebröd besmeren met 1½ theelepel pindakaas en bestrooien met 1 eetlepel gehakte rozijnen.

1 persoon

voedingswaarde : 435 kcal p.p.
bereidingstijd : 5 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Allerhande mei 1985
Een reactie plaatsen