VIETNAMESE DRIEHOEKJES
150 gram tofu, verkruimeld
2 lente-uitjes, fijngesneden
1 eetlepel geraspte limoenschil
100 gram taugé
2 eetlepels Chinese sojasaus
1 theelepel sambal oelek
zout
10 wontonvellen van 10 x 10 centimeter
frituurolie
Tofu, lente-ui, limoenschil, taugé, sojasaus, sambal en zout mengen. Mengsel over wontonvellen verdelen, deegranden met water bestrijken en wontons als driehoekjes dichtvouwen.
Frituurolie verhitten tot 180°C. Driehoekjes in het olie in 3 - 5 minuten lichtbruin en krokant frituren.
10 stuks
voedingswaarde : 55 kcal per stuk
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Vietnam
gerechtsoort : hartig hapje
bron : Tip Culinair november 1997
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten