maandag 10 februari 2014

Tosti met roomkaas (Frankrijk)

TOSTI MET ROOMKAAS

2 sneetjes brood
boter
2 plakjes kalkoenfilet (vleeswaar)
50 gram St. Morêt
2 eetlepels doperwten
4 sprietjes bieslook


2 sneetjes brood aan 1 kant met boter besmeren. Brood aan 1 onbesmeerde kant beleggen met 2 plakjes kalkoenfilet (vleeswaar). Besmeren met 25 gram St. Morêt, 2 eetlepels doperwten erop. 4 sprietjes bieslook erboven fijnknippen. Tweede snee brood aan onbesmeerde kant met 25 gram St. Morêt besmeren en hiermee tosti afdekken. Tosti in 5 minuten goudbruin bakken.

1 persoon

voedingswaarde : 310 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten

gebied : Frankrijk
gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Tip februari 1991

Geen opmerkingen: