vrijdag 14 juni 2013

Volkorenbrood geitenkaas-spek-stroop

VOLKORENBROOD GEITENKAAS-SPEK-STROOP

1 pakje ambachtelijk gerookt ontbijtspek (à 125 gram)
8 sneetjes stevig volkorenbrood
4 eetlepels rinse appelstroop
4 plakken jong belegen geitenkaas 50+


Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak 1 pakje ambachtelijk gerookt ontbijtspek (à 125 gram) krokant. Besmeer 8 sneetjes stevig volkorenbrood elk met een ½ eetlepel rinse appelstroop. Beleg 4 van de sneetjes met 4 plakken jong belegen geitenkaas 50+ en het spek. Leg de andere sneetjes erop. Snijd doormidden. Lekker met reepjes little gem (sla).

4 personen

voedingswaarde : 475 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Allerhande juni 2013

Geen opmerkingen: