vrijdag 14 juni 2013

Ciabatta salami-kaas-tapenade

CIABATTA SALAMI-KAAS-TAPENADE

4 eieren
1 ciabatta
1 bakje sweet picante tapenade (à 125 gram)
4 plakken jong belegen gatenkaas 45+
1 pakje spianata romana (à 100 gram)


Kook 4 eieren in 7 minuten bijna hard. Halveer 1 ciabatta in de lengte. Besmeer beide helften met de tapenade. Leg op de onderste helft 4 plakken jong belegen gatenkaas 45+. Verdeel er 1 pakje spianata romana (à 100 gram) over. Pel de eieren, snijd in plakjes en leg op het brood. Leg de bovenste helft van de ciabatta erop, druk aan en snijd het brood in vieren.

4 personen

voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidingstijd : 5 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Allerhande juni 2013

Geen opmerkingen: