vrijdag 14 juni 2013

Baguette brie-rucola-notenboter

BAGUETTE BRIE-RUCOLA-NOTENBOTER

4 eetlepels oven roasted cashewnoten
40 gram rucola
25 gram roomboter
1 sesamzaad baguette
1 stuk roombrie 60+ (à 200 gram)


Maal 4 eetlepels oven roasted cashewnoten en wat pittige rucola 10 seconden in een keukenmachine. Voeg 25 gram roomboter toe en maal nog 15 seconden. Halveer een sesamzaad baguette in de lengte. Besmeer beide helften dun met de notenboter. Verdeel de rest van de rucola en 1 stuk roombrie 60+ (à 200 gram) in dunne plakken over de onderkant. Leg de bovenkant erop en snijd in 4 stukken.

4 personen

voedingswaarde : 495 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Allerhande juni 2013

Geen opmerkingen: