SALADE VAN SPINAZIE MET PEER EN ROQUEFORT
150 gram verse spinazie
1 handpeer
100 gram roquefort
4 eetlepels (zonnebloem)olie
1½ eetlepel balsamicoazijn
zout
peper
75 gram pecannoten
Spinazieblaadjes wassen en laten uitlekken. Steeltjes verwijderen. Peer wassen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen. Peer in flinterdunne plakjes snijden. Roquefort met vork verkruimelen. In kom olie en azijn tot dressing kloppen en op smaak brengen met zout en peper. Spinazie erdoor scheppen. Roquefort, peer en pecannoten over spinazie verdelen.
4 personen
voedingswaarde : 330 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : voor- of bijgerecht
bron : Salades (Albert Heijn eetboekenreeks) / Janny van der Lee-van der Heijden
zaterdag 20 september 2025
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten