SALADE VAN COCKTAILGARNALEN EN RUCOLA
30 gram rucola
1 bakje rucolacress
6 gedroogde tomaten in olie
250 gram cocktailgarnalen
1 theelepel cayennepeper
2 eetlepels olie
2 eetlepels kappertjes
Rucola over vier borden verdelen. Rucolacress erboven klein knippen. Gedroogde tomaten in lengte in reepjes snijden en over salade verdelen. Cocktailgarnalen bestrooien met cayennepeper. In koekenpan olie verhitten. Garnalen 2 minuten al omscheppend bakken. Garnalen op salade leggen. Bestrooien met kappertjes en besprenkelen met olie uit potje gedroogde tomaten.
4 personen
voedingswaarde : 170 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Salades (Albert Heijn eetboekenreeks) / Janny van der Lee-van der Heijden
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten