zaterdag 20 september 2025

Salade van cocktailgarnalen en rucola

SALADE VAN COCKTAILGARNALEN EN RUCOLA

30 gram rucola
1 bakje rucolacress
6 gedroogde tomaten in olie
250 gram cocktailgarnalen
1 theelepel cayennepeper
2 eetlepels olie
2 eetlepels kappertjes


Rucola over vier borden verdelen. Rucolacress erboven klein knippen. Gedroogde tomaten in lengte in reepjes snijden en over salade verdelen. Cocktailgarnalen bestrooien met cayennepeper. In koekenpan olie verhitten. Garnalen 2 minuten al omscheppend bakken. Garnalen op salade leggen. Bestrooien met kappertjes en besprenkelen met olie uit potje gedroogde tomaten.

4 personen

voedingswaarde : 170 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : voorgerecht

bron : Salades (Albert Heijn eetboekenreeks) / Janny van der Lee-van der Heijden

Geen opmerkingen: