PITTIGE RÖSTI MET CAJUNKRUIDEN
1 pak voorgestoomde aardappelen (450 gram)
1 kleine ui
2 eetlepels olie
½ eetlepel cajunkruiden
Rasp de aardappelen grof. Pel en snipper de ui.
Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Fruit de ui 1 minuut. Roer de cajunkruiden erdoor en schep de aardappel erdoor. Druk het geheel aan tot een platte koek. Leg een deksel op de pan en bak de onderkant in 4 minuten bruin. Keer de koek op het deksel. Verhit de andere eetlepel olie in de pan en laat de rösti met de ongebakken kant in de pan glijden. Bak de rösti nog 4 minuten.
2 personen
voedingswaarde : 275 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 10 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 3 januari 1996
maandag 22 januari 2024
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten