PEPERFILETLAPJES MET OESTERZWAMMEN-ROOMKAASSAUS
2 peperfiletlapjes à 150 gram
zout
peper
2 eetlepels boter of margarine
150 gram oesterzwammen, in reepjes
3 lente-uitjes, in stukken
60 gram verse roomkaas met kruiden
Vlees met zout en peper bestrooien. Boter verhitten en vlees in 6 minuten aan beide zijden bruin bakken. Oesterzwammen en lente-uitjes toevoegen en 3 minuten meebakken. Vlees en oesterzwammen naar een kant van pan schuiven en kaas op lege plek in pan laten smelten. Alles goed door elkaar roeren. Vlees met saus en aardappelkroketjes serveren.
2 personen
voedingswaarde : 470 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Tip Culinair januari 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten