PECORINOSCHNITZEL
4 kipfilets à 150 gram, ingesneden
2 eetlepels tomatenpuree
2 eetlepels pesto
4 eetlepels ricotta
2 eieren
2 eetlepels melk
80 gram pecorino, geraspt
2 eetlepels margarine
Kipfilets aan binnenkant besmeren met tomatenpuree. Daarop pesto smeren en daarover ricotta verdelen. Filets met cocktailprikker vastzetten. Eieren met melk losroeren. Kipfilets eerst door ei-melkmengsel halen, daarna door pecorino, kaas beetje aandrukken. In koekenpan margarine verhitten en kipfilets aan beide zijden in 15 minuten goudbruin en gaar bakken.
Serveer hier tomaten uit de oven bij.
4 personen
voedingswaarde : 430 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Lekker (en gezond) lijnen special bij Tip Culinair januari 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten