woensdag 30 september 2020

Warme camembert met paprika

WARME CAMEMBERT MET PAPRIKA

Een klein camembertkaasje bestrooit u met Italiaanse keukenkruiden; met dunne ringen paprika verpakt u het in folie en de oven doet de rest. Dàt is smullen. En met zo weinig ingrediënten!

1 rode paprika
2 camembert kaasjes (à 125 gram)
versgemalen peper
1 theelepel Italiaanse keukenkruiden


Oven voorverwarmen op 200°C. Paprika wassen, halveren en zaadlijsten verwijderen. In dunne ringen snijden. Op aanrecht 2 stukken aluminiumfolie uitspreiden. In midden van 1 stuk folie achtereenvolgens ¼ van paprikaringen, 1 kaasje en ¼ van paprikaringen leggen. Bestrooien met peper en helft van Italiaanse keukenkruiden. Dichtvouwen. Op zelfde manier nog 1 pakketje maken. Pakketje met naad naar boven op rooster in midden van oven in 10 minuten heet laten worden. Pakketjes openvouwen. Op 2 borden leggen.
Lekker met (diepvries)spinazie en tortellini met champignonvulling.

2 personen

voedingswaarde : 430 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gerechtsoort : vegetarisch gerecht

bron : Tip september 1989

Geen opmerkingen: