KOMKOMMERSALADE MET CAMEMBERT
1 komkommer
½ literblik doperwten
1 ui
200 gram Camembert
4 eetlepels (olijf)olie
2 eetlepels citroensap
zout
peper
1 theelepel (kruiden)mosterd
1 theelepel slakruiden
1 theelepel suiker
Komkommer wassen en in plakjes snijden. In zeef doperwten laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Camembert in stukjes snijden. In kom sausje roeren van: olie, citroensap, zout, peper, mosterd, sla, kruiden en suiker. Erdoor scheppen: komkommer, ui en camembert. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Salade nogmaals omscheppen.
4 personen
voedingswaarde : 340 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 2 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip september 1979
woensdag 30 september 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten