PANINI CON FUNGHI CRUDI (BROODJE MET PADDESTOELEN EN GORGONZOLA)
250 gram kastanjechampignons
250 gram oesterzwammen
6 eetlepels olijfolie
sap van 1 citroen
zout
peper
2 eetlepels fijngehakte peterselie
1 teentje knoflook
4 panini (broodjes)
150 gram gorgonzola, in stukjes
Grote paddenstoelen in reepjes snijden. Olie, citroensap, zout, peper, peterselie en uitgeperste knoflook tot marinade kloppen. Door paddenstoelen scheppen en afgedekt 30 minuten in koelkast zetten. Broodjes beleggen met helft van kaas, salade en rest van kaas.
Idee: Bestrooi de salade met Parmezaanse kaas of voeg stukjes ansjovis aan de marinade toe.
4 personen
voedingswaarde : 465 kcal p.p.
bereidings- / wachttijd : 10 / 30 minuten
gebied : Bologna, Emilia-Romagna, Italië
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Tip Culinair september 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten