AARDAPPELS MET KAAS EN KARWIJZAAD
4 grote vastkokende aardappels
zout
2 eetlepels olijfolie
50 gram geraspte belegen kaas
1 eetlepel karwijzaadjes
Onder stromend water aardappels goed schoonboenen. In pan met weinig water en zout aardappels in 25 minuten beetgaar koken. Afgieten en laten afkoelen. Aardappels in lengte halveren en schilkanten dun bestrijken met olie. Snijkanten bestrooien met kaas en karwijzaadjes.
Aardappels met schilkant op barbecue leggen en 5 minuten roosteren tot schil knapperig wordt en kaas gesmolten is. Op vier borden zetten.
4 personen
voedingswaarde : 220 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 30 / 5 minuten
gebied : Europa
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Allerhande Extra voorjaar / zomer 1994
woensdag 20 mei 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten