CHINESE NOODLESALADE
200 gram Chinese noodles
1 rode peper
3 bosuitjes
3 takjes selderij
1 eetlepel olie
½ eetlepel sesamolie
½ eetlepel gembersiroop
1 eetlepel sojasaus
Maak de noodles gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Halveer de peper en verwijder de pitjes. Snijd hem in kleine stukjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes. Knip de selderij fijn. Verhit de olie in een kleine koekenpan. Bak de peper en bosui 2 minuten zachtjes. Roer de sesamolie, de gembersiroop en de sojasaus erdoor. Laat de noodles in een vergiet uitlekken. Doe ze in een schaal en schep het sausje erdoor.
Strooi de selderij over de salade.
2 personen
voedingswaarde : 445 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 1 minuten
gebied : China
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 19 mei 1993
woensdag 20 mei 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten