GEVULDE TOMATEN MET KRABSALADE
6 middelgrote tomaten
250 gram krabvlees
1 stengel bleekselderij, fijngehakt
1 kleine ui, fijngehakt
1 eetlepel limoensap
zout
witte peper
8 toefjes peterselie
3 eetlepels mayonaise
1 kropje sla
2 hardgekookte eieren
Snijd de kapjes van de tomaten en lepel ze uit. Verwijder de pitjes maar hak het vruchtvlees fijn. Vermeng dit met de van kraakbeen ontdane krab, de selderij, ui, limoensap e zout en peper naar smaak.
Hak 2 toefjes peterselie fijn, roer dit door de mayonaise en vermeng ook met het krabvlees.
Schep de vulling in de tomaten en garneer met een toefje peterselie. Zet ze in glazen coupes bekleed met blaadjes sla en garneer met partjes hardgekookt ei.
6 personen
gebied : Filippijnen
gerechtsoort : voorgerecht
bron : De Filippijnen / Jacki Passmore
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten