GRIEKSE CHAMPIGNONS
300 gram kleine en vaste champignons
½ eetlepel korianderzaadjes
2 eetlepels olijfolie
enkele druppels citroensap
½ deciliter droge witte wijn
teentje(s) knoflook
zout
peper
2 eetlepels verse gehakte koriander
Maak de champignons schoon. Kneus de korianderzaadjes en bak ze in de olie gedurende enkele seconden. Voeg het citroensap, de wijn, het uitgeknepen teentje knoflook, zout en peper toe en breng de saus aan de kook. Voeg de champignons toe en laat ze 5 minuten zachtjes koken. Laat de champignons in het kookvocht afkoelen. Haal ze uit het vocht en verdeel ze over bordjes. Bestrooi ze met de gehakte verse koriander.
Serveer ze met toost.
4 personen
gebied : Griekenland
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Koken met paddestoelen en noten : Originele recepten voor bijzondere, smaakvolle gerechten / Cecile Thijssen
zondag 23 september 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten