OESTERZWAMMEN À LA PROVENÇALE
400 gram oesterzwammen
citroensap
2 uien
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
zout
peper
3 eetlepels gehakte peterselie
Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in repen. Besprenkel ze met citroensap. Schil de uien en snijd ze in ringen. Schil de teentjes knoflook en snipper ze. Bak de uienringen goudbruin in de olie. Voeg de paddenstoelen en het knoflook toe en bak alles nog eens 5 minuten. Bestrooi met zout, peper en de peterselie en verdeel de paddenstoelen met de uien over 4 voorverwarmde borden.
Serveer er toost bij.
4 personen
gebied : Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Koken met paddestoelen en noten : Originele recepten voor bijzondere, smaakvolle gerechten / Cecile Thijssen
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten